Supervisie

Supervisie is bedoeld voor psychologen / orthopedagogen / GZ-psychologen (i.o.) / psychotherapeuten (i.o.) / klinisch psychologen(i.o.)en psychiaters die in opleiding zijn tot systeemtherapeut / cognitief gedragstherapeut / psychotherapeut / kinder- en jeugdpsychotherapeut/ klinisch psycholoog of psychiater en die supervisie nodig hebben in het kader van hun opleidingsroute. Er wordt gewerkt met een supervisiecontract waarin uw leerdoelen, de evaluatiemomenten en andere afspraken worden opgenomen. Het begeleiden van een N=1 studie in het kader van de opleidingsroute voor de VGCt is mogelijk.

Ik ben supervisor van de volgende specialistische verenigingen: V.G.C.t., N.V.R.G., V.K.J.P en lid leersupervisor van de N.V.P.

Er is nu weer plaats voor online-supervisie.

Wanneer U informatie wilt over supervisie kunt U mailen naar mlieshout@psychotherapeutonline.nl

Wanneer U een mail stuurt wilt U dan s.v.p. vermelden in het kader van welke opleiding U supervise wilt? Daarnaast a.u.b. vermelding van uw personalia, tijdstip waarop U wilt starten met de supervisie en op welke dagen U tijd heeft voor de supervisie.

Groepssupervisie en teamsupervisie online , behoort tot de mogelijkheden. Voor overleg over de mogelijkheden en de tarieven bel 06-53897281 en spreek een bericht in. Ik neem dan z.s.m. contact met U op.

Supervisorentraining werd in het verleden een aantal keer door mij gegeven voor psychotherapeuten/klinisch psychologen en GZ-psychologen die cognitief gedragstherapeut, lid  VGCt en die supervisor wilden worden bij de VGCt.

Contactgegevens

E-mail: mlieshout@psychotherapeutonline.nl
Telefoon: 06 – 53 89 72 81

Specialisaties:
Psychotherapeut B.I.G.
Lid, opleider, supervisor en leertherapeut V.C.G.t.
Lid, supervisor en leertherapeut N.V.R.G.
Lid-specialist en supervisor V.K.J.P.
EMDR-therapeut. Lid Vereniging EMDR Nederland V.E.N.
MIndfulness- en Compassietrainer Lid V.M.B.N. en V.V.M.
Kvk: 34345444